I Am A Rebel (आई एम् अ रिबेल) Hindi Lyrics – Raja Kumari | Kiara Advani

I Am A Rebel Lyrics Raja Kumari:- This song is sung by Raja Kumari. Music of this song given by DJ SA while I Am A Rebel Lyrics has penned by Raja Kumari . I Am A Rebel music video is featured by Raja Kumari, Kiara Advani.

I Am A Rebel Lyrics

I’M A boAt Head..

I’M A Do Whatever I Want
I Am A Rebel
Kisi Ki Na Sune Na
I’M A Rebel

Keep The Pedal To The Metal
Never Let Up
Aake Dekh What I’m Made Of
I Am A Rebel
I Am A Rebel

I Do What I Want
I’M A Rebel
Kabhi Bhi Na Dare Na
No One Better

Yah She Spicy With A Taste Of
Amaretto
Aaja Dekh What I’m Made Of
I’M A Rebel
I’M A Rebel

Outta My Way
I’M On Flames
See Me Burning Bright
Goddess Like Mother Earth
Raining From The Sky
Where My People
If They With Me
Put Their Hands Up High
When U Hear Me
You Gonna See Me
I’M Gonna Hypnotize

Aye
Get Out Of My Face
I Don’t Care What You Say
I Know U Know Who Run The World
U Looking At A Masterpiece
Say Aye
Can’t Mess With Me
I Don’t Care What U Say
Independent With My Cake

I’M A Do Whatever I Want
Imma Rebel
Kisi Ki Na Sune Na
I’M A Rebel

Keep The Pedal To The Metal
Never Let Up
Aake Dekh What I’m Made Of
I’M A Rebel
I’M A Rebel

I Do What I Want
I’M A Rebel
Kabhi Bhi Na Dare Na
No One Better

Yah She Spicy With A Taste Of
Amaretto
Aaja Dekh What I’m Made Of
I’M A Rebel
I’M A Rebel

I’M A boAt Head!

I Am A Rebel Music Video

आई एम् अ रिबेल Lyrics In Hindi

आई एम् अ रिबेल बोआत हेड..

आई एम् अ रिबेल दो वॉटेवर ई वॉंट
आई एम् अ रेबेल
किसी की ना सुने ना
आई एम् अ रिबेल रेबेल

कीप थे पेडल तो थे मेटल
नेवेर लेट उप
आके देख वॉट आई एम् मेड ऑफ
आई एम् अ रेबेल
आई एम् अ रेबेल

ई दो वॉट ई वॉंट
आई एम् अ रिबेल रेबेल
कभी भी ना डरे ना
नो वन बेटर

यह शी स्पाइसी वित आ टेस्ट ऑफ
आमरेटो
आजा देख वॉट आई एम् मेड ऑफ
आई एम् अ रिबेल रेबेल
आई एम् अ रिबेल रेबेल

आउटा मी वे
आई एम् ओं फ्लेम्स
सी मे बर्निंग ब्राइट
गॉडेस लीके मदर अर्त
रेनिंग फ्रॉम थे स्काइ
वेर मी पीपल
इफ़ थे वित मे
पुट देयर हॅंड्ज़ उप हाइ
वेन उ हियर मे
योउ गॉना सी मे
आई एम् गॉना हाइप्नॉटाइज़

आए
गेट आउट ऑफ मी फेस
ई डॉन’त केर वॉट योउ से
ई नो उ नो हू ऋण थे वर्ल्ड
उ लुकिंग अट आ मास्टरपीस
से आए
कॅन’त मेस वित मे
ई डॉन’त केर वॉट उ से
इनडिपेंडेंट वित मी केक

आई एम् अ रिबेल दो वॉटेवर ई वॉंट
इम्मा रेबेल
किसी की ना सुने ना
आई एम् अ रिबेल रेबेल

कीप थे पेडल तो थे मेटल
नेवेर लेट उप
आके देख वॉट आई एम् मेड ऑफ
आई एम् अ रिबेल रेबेल
आई एम् अ रिबेल रेबेल

ई दो वॉट ई वॉंट
आई एम् अ रिबेल रेबेल
कभी भी ना डरे ना
नो वन बेटर

यह शी स्पाइसी वित आ टेस्ट ऑफ
आमरेटो
आजा देख वॉट आई एम् मेड ऑफ
आई एम् अ रिबेल रेबेल
आई एम् अ रिबेल रेबेल

आई एम् अ रिबेल बोआत हेड!